Hemen Ara

Whatsapp

Hayır Lokması - İzmir Lokmacı

Hayır Lokması

Hayır Lokması

Lokma ülke genelinde yapılan bir tatlı çeşidi olarak bilinmektedir. İzmir ili içerisinde de özellikle hayır amaçlı olarak İzmir halkı tarafından sık sık döktürülen bir tatlı çeşididir. Özellikle hayır amacı ile yapılan bu tatlı çeşidi için özenle çalışan ve hizmet veren firmamız da lezzetli lokmalar üretmek için emek veriyor.

 

Lokma Döküm İşlemlerinde Püf Noktalar

İyi bir iş çıkarılması için, tecrübeli çalışanların bulunması gerekmektedir. Bu nedenle işinde tecrübe sahibi olan ve titiz çalışan ustaları ile lokma döküm işlemlerinde lezzetten ödün vermemektedir. İyi lokma için kaliteli malzemeler kullanan firmamız, çalışkan ekibi ile özenli bir hizmet sunmaktadır. İzmir içerisinde hayır lokması denildiğinde akla gelen lokma tatlısı, amacı itibariyle de daha fazla itina gerektirmektedir. Bu amaçla İzmir Lokma, sunduğu her lokma döküm işleminde, en iyiyi amaçlayan bir çalışma anlayışına sahiptir.

 

Temiz ve Titiz Bir Çalışma

Lokma döküm işlemlerinde en önemli noktaların başında temizlik gelmektedir. Lokmanın döküleceği karavandan başlayarak, lokmayı dökecek usta, ustanın kıyafetleri, lokma dökümünde kullanılan ekipmanların temizliği, servis amaçlı kullanılacak olan plastik kaselerin temizliği gibi her detayın özenle düşünüldüğü firmamız da, temizlik birinci planda tutulmaktadır. İkram amaçlı olan bu tatlı çeşidinde, herkesin içine sinerek yiyebilmesi, sağlıklı ve temiz bir gıda olması adına gereken bütün önlemler alınmaktadır.

 

Lokma Dökümü İçin Programlama Yapılması

Firmamız, İzmir ili içerisinde her konuma hizmet vermektedir. Özellikle cuma günleri, kandiller gibi özel günlerde lokma döküm işlemlerinin yapılması istenmektedir. Bu nedenle lokma döktürmek isteyen kişilerin öncelikle irtibat numarası ile bizimle iletişime geçmesi ve uygun bir programlamanın yapılması gerekmektedir. Uygun gün, saat ve adresin belirlenmesinin ardından, kaç kişilik servis yapılacağı da önceden belirlenmelidir. Birinci kalite malzemelerin kullanıldığı firmamızda, uygun fiyat politikası da hakimdir. Fiyat aralığı ise, servis edilecek miktara göre değişiklik göstermektedir.