Hemen Ara

Whatsapp

Lokmacı - İzmir Lokma Döktürme

Lokmacı

Lokmacı

Hayır yapmak, vefat eden yakınlarını anmak, adına hayırda bulunmak için, özellikle vefat tarihleri ve sene devriyelerinde lokmacı arayışı içerisine girilmektedir. İzmir içerisinde bu arayışlara cevap veren firmamız, lokma sektöründe adını duyurmuş, özenli çalışan bir ekipten oluşmaktadır. Güler yüzlü ve pratik bir ekip, lokma döküm karavanı, isteğe göre sistemden duaların açılması ve hoparlör aracılığı ile okunması, lokmaların ikramlarının yapılması gibi hizmetleri sunmaktadır.

 

Temiz ve Titiz Çalışma

Lokma döktürülecek olan bu özel günlerde, en önemli konulardan birisi temizliktir. Bir gıda üretiminin söz konusu olduğu lokma döküm işlemlerinde, temiz ve titiz bir çalışma olmalıdır. Bu hususta özenli bir çalışma sergileyen firmamız, müşterilerinin beklentilerini tam anlamıyla yerine getirmektedir. Lokma döküm işleminde çalışan ekibimiz, kullanılan malzemelerin ve kullanılan ekipmanların temizliğine son derece özen göstermektedir. Titizlikten ödün vermeyerek, müşterileri ve ikramda bulunulan kitleleri düşünmekte, lezzetli lokmaları ile damak tadına da hitap eden çalışmalar sergilemektedir.

 

İstenilen Miktarda Lokma Döküm İşlemi

Lokma döktürmek isteyen kişilerin, lokmaların kaç kişilik servis edileceğine karar vermeleri gerekmektedir. Lokma döküm işleminin yapılacağı bölgedeki yoğunluğa göre farklı servis miktarları için hazırlıklar yapılabilmektedir. Bu işlemlerin fiyatları da yine kişi sayısınca belirlenmektedir. Temiz ve lezzetli lokmaları sunan firmamız, makul fiyat aralıkları ile diğer lokma döküm firmalarından ayrılıyor. En uygun sayı ve belirlemeler de bulunmak için firmamız ile iletişime geçilmelidir.

 

İzmir'in Her İlçesine Hizmet Sunmak

İzmir'de hizmet veren firmamız, İzmir'in her konumuna ulaşım sağlamaktadır. Lokma döktürmek isteyen kişilerin öncelikle irtibat numarası ile iletişime geçerek, lokma dökülecek günü ve saati kararlaştırması gerekmektedir. İki taraf için de uygun bir zaman dilimi seçilerek, ayarlanan programlarda aksaklık yaşanmaması için özenli bir çalışma yürütülmektedir. Belirlenen gün ve saatte lokma döküm işleminin yapılması adına, servis yapılması istenilen saat baz alınır, lokma döküm karavanı önceden ulaşım sağlar ve hazırlıklar tamamlanır. Belirlenen miktarlara göre döküm işlemi gerçekleşir.