Hemen Ara

Whatsapp

İzmir Lokma Döktürme - Lokma Tatlısı

İzmir Lokma Döktürme

İzmir Lokma Döktürme

Halk arasında Saray lokması olarak da söylenir. Osmanlı sarayına kadar dayanır. Halk arasında çok fazla yapılır ve ikram edilir. Özellikle İzmir şehrinin geleneklerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu yüzden İzmir Lokması olarak da söylenir. İzmir şehrinde özellikle dini günlerde her köşe başında kolaylıkla yapımını görüp, halka ücretsiz olarak dağıtıldığını görebilirsiniz. Sünnet düğünlerinde lokma tatlısı yapılır, hazırlanır ve sünnet düğününe gelen misafirlere özel olarak dağıtılması bir adet haline gelmiştir.
 

Son Teknoloji Cihazlarla Hijyenik Lokma Dökümü

Firmamız, İzmir lokma tatlısını ve tüm ürünleri el değmeden en son teknoloji ile dizayn edilmiş araçlarla gerçekleştirir. Özel kazanları sayesinde elde edilen hamur, daha sonra yine lokma dökümü için özel olarak üretilmiş kızartma kazanına aktarılır. Her şeyi otomatik olarak el değmeden gerçekleştirir. Bu işlemler sonucunda boyut ve şekiller kusursuz olarak eşit miktarda kızartılır. Ne kadar kızartılması gerektiği ustalar tarafından karar verilerek, harika lezzetli lokmalar döker.
 

İzmir Lokma Tatlısında Hijyenin Önemi

Bir çok lokma firmasının dikkat etmediği konulardan bir tanesi, hijyenin önemidir. Hijyen konusunda firmamız, çalışanlarımızı sürekli eğiterek, bilinçli bir şekilde sağlıklı ürünlerin üretimini sağlar. Ayrıca dağıtım için kullandığı plastik tabak ve kapların sağlık bakanlığı tarafından onaylı olmasına dikkat eder.
 

İzmir lokma döktürme ile ilgili teklif isteyen kişiler firmamızın internet sayfasından veya telefon numaralarından bizlere ulaşabilirler. Gün, yer ve kaç kişilik lokma tatlısı döktüreceğinizle ilgili detayları konuşabilirsiniz. Fiyatlar, kişi sayısına göre değişiklik göstemektedir. İzmir Lokma her zaman kaliteli, temiz ve geleneklerine bağlı bir firma olarak çalışır. Müşteri memnuniyeti her zaman çok önemlidir.
 

Önemli Günlerin Çok Özel Tatlısı

İzmir şehrinde önemli günlerde nişan, düğün, sünnet ve ölüm gibi günlerin dışında da mağaza açılışlarında, askerden dönen çocukları için de lokma döktürmek isteyen kişiler firmamız ile iletişime geçerek, lokma dökümü gerçekleştirir.
 

İzmir'de artık günümüzde bu işi yapmak isteyen birçok firma vardır. Bu durumda ciddi rekabetin oluşmasına sebep olur. Bazı firmalar bu rekabette bir adım öne geçmek için kullandığı malzemeleri kalitesiz kullanarak, maliyeti ucuza yapmak isteyebilir. Bu yüzden çok dikkat edilmesi gerekir.